Fietsen op Tenerife

Fietsen TenerifeBen je dol op fietsen? Dan is een vakantie in Tenerife een aanrader! Op dit mooie eiland kan je prachtige fietstochten maken. Fietsen op Tenerife is niet alleen geschikt voor mensen die de omgeving willen verkennen, ook wielerliefhebbers kunnen hun hart hier ophalen. Tenerife heeft een brede verscheidenheid aan routes die geschikt zijn voor wielerliefhebbers. De steile bergen en warme temperatuur maken deze tochten zéér interessant.

Bij het fietsen op Tenerife kom je schitterende uitzichten, zonnige stranden en imponerende bergen tegen. Laat je goed informeren voordat je begint aan je fietstocht. Op deze manier kan je alle mooie plekjes bezoeken die Tenerife te bieden heeft. Voorbereiding is het halve werk. Door je goed te informeren kan je je goed voorbereiden op het fietsen op Tenerife zodat je niet voor verrassingen komt te staan!

Valle de la Orotava

Wil je fietsen op Tenerife en veel van de natuur zien? Dan is fietsen in de Valle de la Orotava een goede keuze. Dit landschap is één van de groenste landschappen van heel het eiland. Prachtige bos pisten en berghellingen maken deze fietstocht tot een ervaring waarbij je niet weet waar je moet kijken. Als je veel wilt zien van de flora en fauna van Tenerife, dan ben je hier op de goede plek.
Parque Nacional del Teide y de las Cañadas

Fietsen op Tenerife

Wil je het écht goed aanpakken en fietsen naar grote hoogte? Dan is deze toer absoluut een must. Deze fietstocht op Tenerife is niet voor watjes: je fietst over vulkanische landschappen naar grote hoogte. Hoe hoog? Zo hoog dat je neer kan kijken op de wolken! Inderdaad, je komt met deze tour boven de wolken uit! Deze toer vergt veel inspanning, maar je zal het schitterende uitzicht en de grillige omgeving nooit meer vergeten.