Hotels Tenerife

Hotels TenerifeTenerife is een Canarisch Eiland die helemaal uit een vulkaan bestaat. De top van de vulkaan de Teide wordt bezocht door alle toeristen. De toeristen verblijven voornamelijk in het noorden en zuiden van het eiland. De meeste hotels op Tenerife liggen dan ook in dit gebied. De hotels op Tenerife zijn er vanaf 2 tot 5 sterren. Dus voor ieder wat wils.

Hotels Noord Tenerife

De bekendste plaatsen in het noorden van Tenerife zijn Puerto de la Cruz en Santa Cruz de Tenerife. In deze twee plaatsen in het noorden staan de meeste hotels. Je kunt ze boeken via de touroperators als pakketreis. In dit deel van Tenerife zijn voornamelijk 3 en 4 sterren hotels aanwezig. De hotels krijgen hoge beoordelingen van de toeristen.

Hotels Zuid Tenerife

De bekendste plaatsen in het zuiden van Tenerife zijn Playa de las Americas, Costa Adeje en Los Cristianos. Deze badplaatsen trekken veel jongeren, door het bruisende uitgaansleven. De hotels op Tenerife in dit gedeelte zijn voornamelijk 3 en 4 sterren en ook deze krijgen over het algemeen een goede beoordeling van de toeristen. Ook zijn er in deze plaatsen meer 5 sterren hotels aanwezig. Deze zijn erg luxe en worden goed beoordeeld. Ondanks dat deze kant van het eiland dus veel jongeren trekt is deze ook uitermate geschikt voor mensen die van luxe houden.
Tenerife HotelsWaar te boeken

De hotels op Tenerife zijn bij bijna alle touroperators als pakketreis te boeken. Ook kun je natuurlijk zelf alleen het hotel van je keuze boeken. Je kunt dan contact opnemen met het betreffende hotel. Zij kunnen je goed te woord staan. Op dit Canarische Eiland wordt door zo goed als iedereen ook Engels gesproken. Zeker in de hotels. Ook kunt u via de bookingssites op internet alleen uw hotel boeken.