Tenerife uitgaansleven

Hele nacht feesten op Tenerife

Uitgaan tenerifeHet Tenerife uitgaansleven is spectaculair, je kunt er tot in de vroege uren vermaken in discotheken en bars.

Playa de las Americas is Tenerife uitgaansleven. Deze boulevard is kilometers lang en heeft veel restaurantjes, winkeltjes en cafe’s met terras maar ook vele discotheken. Met vele Nederlandse en Belgische kroegen.

Andere uitgaans gebieden zijn Veronica’s en Starco. Deze is vooral heel populair onder de jongeren. Cafe manneke pis is leuk om te bezoeken als liefhebber bent van Belgische bieren.

Als je van lekkere cocktails houdt kun je naar de lounge bar El Faro Chill Art gaan. Deze ligt in het zuiden van het Tenerife uitgaansleven in de buurt van Adeje. Deze hotspot kan zich de beste club ter wereld noemen. Het design is in de vorm van een boot en beschikt over fantastisch uitzicht. Je kunt hier eerst dineren en daarna lekker dansen.

Nederlandse discotheken

Uitgaan op tenerife




Op Tenerife uitgaansleven heb je ook tal van Nederlandse discotheken. Hier worden ook de Nederlandse feestdagen gevierd, waaronder haringdag, koningsdag, sinterklaaslunch en kerstlunch.

Al met al zijn er genoeg cafe’s en discotheken in deze buurt te vinden. Voor ieder is er wat wils. Waar je ook van houdt er is altijd wel iets wat je aandacht zal hebben. Voor 1 vakantie zijn er teveel uitgaansmogelijkheden om te bezoeken.