Zonvakantie Tenerife

zonvakantie TenerifeWil je graag op vakantie naar een zonnige bestemming, maar ook kunnen genieten van een mooi landschap en een geweldige cultuur? Dan is een zonvakantie Tenerife de ideale vakantie voor jou.

Zonvakantie boeken

Tenerife is echt zo’n plek waar je naartoe kunt gaan als je er gewoon even tussenuit wil gaan. Heb jij zin om de winter in een warm land door te brengen? Of om gewoon even een midweekje weg van huis te zijn om even uit te waaien? Dan is een last minute boeken een uiterst interessante optie voor jou.

Tenerife

Het grootste eiland van de Canarische Eilanden is Tenerife. Tenerife ligt 300 kilometer van de zuidgrens van Marokko. De status van Tenerife is een autonome regio. Zelfstandigheid staat voorop. Goed te zien is dat het eiland vulkanisch is. Dit is terug te zien in het landschap. Een ideaal eiland om eens met vakantie naar toe te gaan. Tenerife heeft verschillende kanten.In het noorden vind je veel groen en heb je geen last van massatoerisme. In het zuiden van het eiland kun je alle toeristenoorden vinden. Het is hier ook altijd zonnig. Maar om het echte Tenerife te zien is het aan te raden om weg te blijven van alle toeristische plaatsen. De andere plekken  op het eiland hebben veel gastronomie, gastvrijheid en cultuur te bieden. Op deze manier leer je het authentieke Tenerife kennen.

Klimaat

Omdat het klimaat op Tenerife mild is zorgt dit ervoor dat het altijd interessant is om het te bezoeken. Het eiland is een populaire winterzon bestemming. Je moet er wel aan denken dat gedurende de wintermaanden het natuurlijk niet altijd zonnig is. Het kan ook fris zijn, maar dit is geen reden om het eiland niet te bezoeken. Het mooiste is een zonvakantie Tenerife. Je kunt dan van alle aspecten genieten die het eiland te bieden heeft.
Tips zonvakantie Tenerife

Tenerife zonvakantie

Tenerife is een geweldig eiland met prachtige authentieke dorpjes en een mooie natuur. Als je op vakantie bent op Tenerife, huur dan een auto om het eiland te verkennen. Je hoeft natuurlijk niet een auto te huren, maar je kunt ook lopend het eiland verkennen. Als je het eiland wil verkennen is het erg mooi om bij het vulkanische gedeelte te gaan kijken. In de toeristengebieden kun je veel winkels vinden met mooie spullen. Ook de watersporten op Tenerife zijn erg divers. Je kunt volop watersporten en heerlijk genieten van het eiland. Tenerife is een geweldig eiland waar je zeker eens geweest moet zijn. Vandaag begint het genieten met een zonvakantie Tenerife.