Naaktstranden Tenerife

Wie er op zoek is naar naakstranden Tenerife kan hier zijn hart ophalen, er zijn vele naakstranden Tenerife te vinden. Speciaal voor de mensen die het liefste helemaal vol uit de kleren willen gaan en waar zelfs de kleinste bikini’s al als overdressed worden gezien.

Naakstranden Tenerife waar kun je ze vinden

Naaktstrand Tenerife

Top 3 naakstranden Tenerife:

  • In het Zuid-Oosten van Tenerife genaamd Playa de la Tejita, El Médano. Dit naaktstrand ligt maar een stukje van het vliegveld af, dus aankomen en meteen al genieten van het naaktstrand? Dat is hier zeker mogelijk. Het is een languit gestrekt zandstrand, waar ook een stukje strand is waar je lekker kan schuilen tegen de wind.
  • Nog een naakstrand Tenerife is: Playa de Las Gaviotas, Santa Cruz, dit strand bevind zich in het Noord-Oosten van het eiland. Dit is een erg groot strand van wel 12,5 km lang. Heeft van nature mooie vulkanische stranden en een spectactulair uitzicht. Omdat het park ver gelegen is van de bekende badplaatsen zal je hier vooral mensen van het eiland zelf tegen komen.  • Als laatst heb je het naakstrand in het Noorden van Tenerife: Playa de los Patos, La Orotava. Dit strand is een beetje verborgen van de buitenwereld en is een samenvoeging van drie stranden. Meeste mensen die de stad bezoeken hebben geen weet van dit strand. Het is te bereiken via een nauw weggetje die uitkomt op de drie stranden Playa Bollullo , Playa de los Patos and Playa Ancón. Het strand heeft een parkeergelegenheid en een strandtentje waar ze o.a tapas serveren.