Overwinteren Tenerife

Schrap winter uit uw woordenboek

overwinteren TenerifeHeeft u het ook helemaal gehad met die laatste afschuwelijke winters in onze contreien? Met de strakke Noorderwinden die uw adem afsneden, de gemene sneeuw op het voetpad die u bijna ten val brachten en de kille ochtenden die u deden klappertanden en rillen over heel uw lichaam? Heeft u ook schoon genoeg van de chronische verkoudheden, de longontstekingen van uw partner, het eindeloze hoesten en de slapeloze nachten? En heeft u nog nooit gedacht om te gaan overwinteren op Tenerife?

Dan is het misschien tijd om uw winterse patroon definitief te doorbreken. Heel wat mensen trekken sinds een paar jaar naar het mooie warme Tenerife en liggen er in de zon terwijl landgenoten verkleumen onder de wol! Tenerife heeft een subtropisch klimaat dat het hele jaar door zorgt voor aangename temperaturen. Daardoor is het de énige Europese bestemming waar u winter met zon kunt combineren.

Niet ver weg en toch mijlen van huis

Tenerife heeft een feel-at-home-gevoel : op amper 4.5 uur vliegen is men op bestemming. De tijd van een hapje , een drankje en een dutje, en men staat op de paradijselijke bodem van dit heerlijke eiland. Tenerife voelt bekend aan, geen cultuurshock, geen politiek gevaarlijke situaties, een gezonde, smakelijke keuken en de taal is bovendien echt niet moeilijk. Overwinteren op Tenerife is geen opdracht, maar een heerlijke luxe. Geen laatste en saaie onderkomen voor versleten ouwe mensjes, maar een luxe-bestemming voor meerwaardezoekers.

Voor elk wat wils

Wie dat wil kiest elke dag voor een ander programma op Tenerife. Lekker liggen zonnen op de idyllische strandjes, een culturele trip naar de moderne musea of een gastronomisch uitje in een romantische bui. Santa Cruz, de hoofdstad, is altijd dichtbij en biedt alles wat een moderne bruisende stad elders in de aanbieding heeft. Van modernistische opera, hippe eettentjes, shoppingmalls tot residentiële woon boulevards.
Goed voor het lijf en de moraal

Overwinteren op Tenerife staat voor een kuur van zon en water: gebruind,gezond en helemaal opgeladen keren mensen terug naar de lente bij Tenerife overwinterenhen thuis. Net als de appelbomen hier beginnen te bloeien en het leven hier ontwaakt. Zo krijg je het hele jaar het beste van twee werelden! De mogelijkheden om te overwinteren op Tenerife zijn talrijk : hotels, B&B’s, villa’s en appartementen. Het aanbod is enorm en aantrekkelijk. Men kan het éne jaar kiezen voor een flat met een subliem uitzicht op de zee en het andere jaar voor een finca in de bergen. De keuze is enorm en de prijzen in ieders bereik.

Overwinteren in Tenerife : echt iets om een hele zomer naar uit te kijken!