Snorkelen Tenerife

Snorkelen in Tenerife: een ervaring die je niet mag missen

Snorkelen op TenerifeJe gaat op vakantie naar Tenerife, maar wat ga je allemaal doen in je vakantie? Zonnen, op het strand liggen, de boulevard afstruinen en snorkelen natuurlijk! Met een gemiddelde watertemperatuur van rond de 22 graden in de zomer en 19 graden in de winter is Tenerife een ideale plek om te snorkelen. Snorkelen in Tenerife is zeer geliefd onder de toeristen vanwege de mooie onderwaterwereld, er zijn dan ook vele duikscholen te vinden die je graag helpen bij het vinden van de mooiste plekjes onderwater.

Snorkelen in Tenerife is zo geliefd omdat Tenerife helder water biedt zonder vervuiling. Dit maakt het snorkelen tot een schitterende beleving waarbij je oog in oog zal komen met het zeer diverse scala aan dieren dat onder de oppervlakte leeft. Zwaardvissen, zeeduivels en de Pijlstaartrog. Je komt het allemaal tegen onderwater. Je ogen zullen niet weten waar ze naar moeten kijken.

Naast het grote scala aan fauna is er ook veel ander moois te vinden in de zee├źn van Tenerife. Schitterende vulkanische rotsformaties hebben zich door de jaren heen gevormd, wat zorgt voor een fenomenaal beeld tijdens het snorkelen in Tenerife. Bij het snorkelen in Tenerife kan je ook scheepswrakken tegenkomen! Deze wrakken zijn te vinden vanaf achttien meter diepte. De duikscholen in Tenerife weten je precies te vertellen waar je deze wrakken kan vinden.
Snorkelen TenerifeTevens zijn er onderwatergrotten te vinden welke veilig te betreden zijn. Groepen dieren hebben zich in deze grotten gevestigd, wat zorgt voor een ware ontdekkingsreis.

Zowel voor beginnende als ervaren duikers is er genoeg te zien in de onderwaterwereld van Tenerife. Het heldere water, het brede scala aan fauna en de ongelooflijk mooie wereld die zich onder het water heeft gevormd maken Tenerife tot de perfecte plek om te snorkelen. Snorkelen in Tenerife is een ervaring die je niet wil missen!