Stranden Tenerife

stranden tenerifeBen je het Nederlandse weer ook helemaal beu? Of de teleurstellende zomers? Dan zijn de Tenerife stranden een grote aanrader. Dit zonovergoten eiland zorgt er voor dat je kan genieten van het strand en dat je daar met een heerlijk bruin kleurtje weer weg mag komen. Ondanks de grote van het eiland heeft het zeker heel veel mooie stranden te bieden.

Tenerife stranden

Naast de mooie natuur en de bezienswaardigheden die Tenerife te bieden heeft, zijn de stranden toch wel heerlijk om naar toe te gaan. Dankzij de vele soorten stranden die het heeft maakt het toch wel onderscheid van elkaar, zo heb je stranden met vulkanische as i.p.v de goudgele stranden die je kent. Niet alle stranden hebben dit maar ze zijn er wel. Je kan op de stranden gebruik maken van de vele watersporten die het bied. Ook kun je er zeker van zijn dat de stranden netjes en schoon zijn en aan de Europese standaarden voldoen. De Tenerife stranden zijn voor iedereen een lust voor het oog.

De verschillende stranden van Tenerife

In het zuiden van Tenerife kun je de volgende stranden vinden:

  • Stranden op tenerifePlaya de las Américas, deze kun je in het zuiden van Tenerife vinden, deze strand bied veel watersportactiviteit aan. Dit strand is ook één van de bekendste stranden op Tenerife.  • Los Cristianos, bied hetzelfde als Playa de las Américas is ook erg populair.
  • El Médano, is het strand die vooral bekend staat om zijn hoge golven en uitermate geschikt is voor surfliefhebbers.
  • Costa Adeje, zeer goed onderhouden en nette strand met mooie stranden.
  • Playa del Duque, is toch wel één van de beste stranden betreft de helderheid van het water.
  • Playa Fañabé.