Auto huren Tenerife

Met de auto het eiland rond

Autohuur TenerifeTenerife is het grootste van de 13 Canarische Eilanden. Het eiland is zo’n 85 kilometer lang en 52 kilometer breed. Hoewel fietsen op Tenerife heel goed kan, is het met de auto stukken prettiger. Het wegennet is goed aangelegd. Een auto huren op Tenerife is dan ook geen overbodige luxe.

Tenerife is een bijzonder eiland. Het noorden is begroeid met weelderige struiken en het zuiden is kaal en dor. Met een huurauto zijn deze uitersten op Tenerife goed te bekijken.

Er zijn diverse bedrijven waar je een auto kunt huren op Tenerife. Vraag je hostess in het hotel of appartement of ga zelf op stap in de mooie omgeving op zoek naar een verhuurkantoor. In elke stad zitten genoeg kantoren om een auto te huren.

Als je een auto hebt gehuurd op Tenerife, kun je gemakkelijk en snel de diverse bezienswaardigheden bezoeken. Bezoek bijvoorbeeld het Loro Parque, hoofdstad Santa Cruz, Parque Nacional las Canadas del Teide, de piramides van Güímar of bezoek de prachtige haven. Daarom is een auto huren op Tenerife zeker zijn geld waard.

Langs de oostkust loopt de 90 kilometer lange TF1. Deze snelweg verbind de hoofdstad Santa Cruz met het zuidelijker gelegen Playa de las Américas. De TF5 is 55 kilometer lang en Autohuur op Tenerifeverbind Santa Cruz met Puerto de la Cruz. Zo kun je langs bijna de gehele kust rijden. Maar ook de B20 langs de zuid-west kust is zeker de moeite waard. Dit is een landelijk gelegen weg. Let daar wel op bij een auto huren op Tenerife. Zorg ervoor dat het een degelijke, stevige auto is.
Zit je te denken om een auto te huren op Tenerife? Twijfel dan niet langer en huur een auto op Tenerife! Want dit is de beste manier om alle ins en outs van dit prachtige eiland te zien!