Costa Adeje

Costa Adeje is één van de jongste plaatsen die je op Tenerife kan vinden. Een aantal jaar geleden bestond dit plaatsje vooral uit bouwplaatsen. Tegenwoordig kun je je ogen uitkijken. Er zijn prachtige hotels gebouwd om het plaatsje een luxe sfeer te geven.

Costa Adeje is van luxe voorzien

Costa Adeje

Als je in Costa Adeje verblijft is het goed om wel vooraf te te informeren of je op een rustig gedeelte verblijft, aangezien er ook nog veel gebouwd word. Het laatste wat je wilt als je van je vakantie wilt genieten, is dat jou bestemming naast een bouwdepot ligt.

Costa Adeje is toch wel een plek waar je veel luxe tegen zal komen en ook de rijkere doelgroep. Je zult hier veelal mensen zien lopen met duurdere merkkleding als Prada enz. Het aller grootste en luxe overgoten hotel is toch wel het Bahia del Duque. Hier kom je alleen de meeste rijke Europeanen en Russen tegen. Je moet dan ook niet verbaasd zijn als je daar beroemde sterren tegen zal komen want ook daar staat Costa Adeje zeer bekend voor.
Je kan hier ook geen frikandellen verwachten maar wel meer de luxere soorten restaurants en winkels. Kom je op een ander deel van het eiland bovenal namaak spullen tegen, die je zal je hier niet zo heel erg snel vinden.